Header IZW

U verwacht uw bestelling van ons:

U heeft i.o.l. met ons de afleverdag van uw bestelling vastgelegd en heeft hierover een e-mail met de verzendgegevens van ons gehad.

Hieronder leggen wij u graag uit hoe de levering verwerkt wordt en wanneer er een aflevertijdstip bekend zal zijn.

Voor het in ontvangstnemen van de levering dient er op de dag van levering altijd  iemand thuis aanwezig te zijn op het afleveradres.

Tenzij u dit vooraf met ons bent overeengekomen en wij specifieke instructies van u hebben gehad voor de chauffeur en het lossen,

bijvoorbeeld een door u aangegeven instructie als de " pallet achterlaten op de oprit v/h huis". o.i.d.

 

Tijdstip van aflevering :

 

Wij werken samen met een externe transporteur, wij zelf hebben helaas geen  enkele invloed op de invulling v/d route.  De route wordt overigens in de avond/nacht voor  de uiteindelijke dag van aflevering bij u thuis pas gepland door onze transporteur.  Helaas kunnen wij u daarom op voorhand ook nog geen  tijdstip van aankomst mededelen.  Hiervoor sturen wij u," op de dag voor  aflevering a/h einde v/d middag,"  een e-mail met daarin uw verzendnummer en de contactgegevens van onze transporteur.  Met deze gegegevens kunt u op de dag van aflevering," v.a. 8.00 uur 's ochtends," contact onderhouden met onze transporteur, hij kan u vervolgens een verwacht tijdstip van aankomst melden. ( bijv. tussen 10.00 en 12.00 of 12.00 en 14.00 uur ).  Het eerder contact opnemen dan hierboven aangegeven bied geen uitkomst..., aflevertijden zijn pas bekend vanaf het aangegeven tijdstip !  Indien bij ons bekend vermelden wij ook uw mobiele telefoonnummer op de vrachtbrief v/d chauffeur, dit met het verzoek om u kort voor aankomst een belletje te geven.

Ofschoon we op voorhand helaas geen  aflevertijdstip kunnen geven, bent u dus zeker ook niet  de gehele dag aan huis gekluisterd !

 

Controleren levering & Tekenen v/d vrachtbrief :

In de afbeelding rechts ziet u een op de pallet verpakte tuinhaard, op deze wijze kunt u ook uw bestelling thuis verwachten. De afzonderlijke onderdelen liggen gestapeld op de pallet en deze worden van elkaar gescheiden middels een kunstof isolatiemateriaal, vervolgens is de gehele pallet omwikkeld met een plastic folie. Hoewel wij enorm veel aandacht besteden aan het zo goed mogelijk verpakken van onze tuinhaarden en wij met een uiterst goede transporteur samenwerken, kan het helaas wel eens voor dat er tijdens het transport iets beschadigd raakt.  Waar gewerkt wordt vallen soms spaanders..., maar gelukkig kunnen wij in de voorbije 16 jaar de ongelukjes nog altijd op 1 hand tellen !  Controleer daarom eerst de pallet voordat u de vrachtbrief v/d chauffeur daadwerkelijk tekend voor akkoord voor het ontvangst.  Bekijk de pallet rondom of er geen grote beschadigingen waarneembaar zijn, zoals bijv. ernstig kappot of beschadigd plastic en of er mogelijk beschadiging is aan de tuinhaard zelf.  Mocht er een beschadiging zijn waargenomen, dan dient de chauffeur hiervan een aantekening te maken op de vrachtbrief, dit voordat u deze tekend voor akkoord. vervolgens steld u ons in direct kennis v/d beschadiging en geeft u ons aan welk onderdeel er beschadigd is. Over beschadiging tijdens het transport is bij ons nooit discussie...., dit wordt ALTIJD en CORRECT opgelost !

Heeft u mogelijk twijfel t.t.v. een geconstateerde beschadiging aan de verpakking, u kunt direct contact met ons onderhouden tel. 0344-612321.

Indien er onverhoopt beschadiging is onstaan tijdens het transport zorgen wij uiteraard kostenloos en z.s.m. voor de nieuwe onderdelen !

 

 

Rembours leveringen :

Wellicht heeft u bij uw bestelling gekozen voor de verzending onder Rembours.

In dat geval dient u het gehele factuurbedrag Contant te voldoen a/d chauffeur bij aflevering.

Helaas is het niet  mogelijk om te pinnen bij de chauffeur !

Bij verzending onder rembours sturen wij het factuur mee met de e-mail v/d verzendgegevens, dit zodat u op voorhand weet wat het factuurbedrag exact is.

Bied het factuurbedrag zo gepast als mogelijk aan a/d chauffeur a.u.b. dit i.v.m. het mogelijk geringe voor handen hebben van wisselgeld.