Header IZW

Info tuinhaarden algemeen.

Op onze website treft u een uiteenlopend assortiment tuinhaarden aan.

Voor groot tot klein..., en van klassiek tot modern, voor iedere tuin is er een gepaste tuinhaard!

De tuinhaarden op onze website zijn alle geschikt voor het stoken van hout evenals het gebruik als barbecue.

Dit alles is mogelijk door toepassing van enkel de hoogstaande materialen in de tuinhaarden, hierover kunt u meer lezen bij toegepaste materialen

De tuinhaarden zijn tevens verkrijgbaar in verschillende steen kleuren, dit geldt zowel voor de gemetselde stenen elementen (van het stookdeel als ook van de horizontale tableaus v/d haard) en tevens voor sommige modellen t.a.v. de buitenzijde van de haard.

Op de pagina van elk model kunt u onder de knop "Kleuren" de voor dat model beschikbare steen kleur(en) terugvinden, alhier treft u ter beeldvorming bovendien sfeerbeelden van reeds opgebouwde haarden bij onze klanten thuis.

T.a.v. kleur en kleurstelling van de afbeeldingen op onze website geldt dat deze bij benadering een indruk geven, bent u niet zeker van de kleurstelling kom dan gerust eerst even langs in onze showroom.

Het bezoeken van onze showroom is enkel op afspraak mogelijk, u kunt via het bezoekformulier een afspraak inplannen.

De tuinhaard word aan u geleverd alszijnde prefab elementen welke door u zelf thuis in elkaar dienen te worden gezet, hoe de montage in zijn werk gaat kunt u hier terug lezen Opbouwen Tuinhaard.

De tuinhaarden kunnen vrij in de tuin worden geplaatst, maar kunnen indien door u gewenst ook onder uw veranda of uw patio worden geplaatst.

Hiertoe kan de schoorsteen van alle tuinhaarden worden verlengd middels extra verlengblokken of verlengpijp, om zo door het dak van uw patio of veranda te worden gevoerd.

Onze tuinhaarden hoeven niet te worden behandeld met een kwartscoating of te worden geschilderd.

Eventueel schilderen van de tuinhaard is mogelijk," indien u dit mooier vindt," maar is voor het behoud en/of de functie van de tuinhaard geheel niet noodzakelijk!

 

Heerlijke gerechten bereiden op de tuinhaard om voorts na de maaltijd heerlijk na te tafellen met een wijntje bij een behaaglijk vuur in de tuinhaard,

Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden van onze tuinhaarden!

 

logo IzW
 Tuinhaard-exclusief.nl  
 Lingewei 65
 4004LK Tiel - Nederland
 telefoon +31 (0)344-612321   
 whatspp  +31 (0)6-83520173
 mail  Klik hier voor e-mail

Logo webshopkeurmerk ikzitwarm.nl

Copyright © 2004-2024 IzW - Tiel

   volg ons op Facebook
   
   Bekijk ook eens onze video's op YouTube.
   Volg ons op Pinterest.